Jaap Koppelman

Hallo, ik ben Jaap Koppelman en in 2012 afgestudeerd als osteopaat aan de IAO (Internationale Academie Osteopathie te Gent). Hiervoor heb ik een aantal jaren gewerkt als fysiotherapeut in mijn eigen praktijk en bij stichting Prisma (instelling voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking). Na het afronden van de sport academie (ALO) in 1997 ben ik werkzaam geweest als sportinstructeur (en later als fysiotherapeut) in verschillende sport-en gezondheidscentra in Tilburg.

Mijn werkdagen in Tilburg: woensdag en vrijdag.
In Raamsdonksveer: maandag en donderdag

Marlie Klaasen

Hallo, ik ben Marlie Klaasen en werk als osteopaat in Raamsdonksveer en Dorst. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de International Academie of Osteopathie te Gent. Deze 5-jarige opleiding heb ik gevolgd naast mijn werk als fysiotherapeut, waarvoor ik in 2005 afstudeerde. In 2016 en 2017 heb ik de tweejarige opleiding osteopathie bij kinderen gevolgd. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut zag ik regelmatig mensen in de praktijk terugkomen met dezelfde, terugkerende klachten. Dit gegeven en mijn eigen positieve ervaring met osteopathie hebben ervoor gezorgd dat ik osteopathie ben gaan studeren. In september 2012 ben ik samen met mijn collega Jaap Koppelman de praktijk in Raamsdonksveer gestart. Het is erg leuk om daar samen een praktijk op te bouwen. We hebben ieder onze eigen expertise, interesse en manier van werken waardoor we een praktijk met een brede visie kunnen aanbieden. Ook werk ik in het gezondheidscentrum in Dorst. Het is in mijn ogen goed om met verschillende disciplines samen te werken voor een zo goed mogelijk behandelresultaat.

Wie weet zie ik u binnenkort in een van de praktijken. Bel gerust voor informatie.

Marieke Kil-van den Broeke

Hallo, ik ben Marieke Kil Рvan den Broeke. Ik ben in 2023 afgestudeerd als osteopaat aan Flanders International College of Osteopathy in Antwerpen. Voor die tijd ben ik 10 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik merkte dat ik als fysiotherapeut niet de nodige kennis in huis had om de oorzaak van sommige klachten te achterhalen. Vandaar mijn keuze om osteopathie te gaan studeren. Ik vind het een uitdaging om samen met jou op zoek te gaan naar de oorzaak van je klacht. Waar in het lichaam beweegt het niet goed, en houdt deze bewegingsbeperking verband met jouw (pijn)klachten? Als ik merk dat herstel uitblijft dan gaan we op zoek naar een ander pad wat we nog kunnen bewandelen om tot herstel te komen. Hierin werk ik nauw samen met mijn collega’s Marlie en Jaap. Heb je vragen of twijfel je of je met jouw klachten terecht kan bij de osteopaat, neem vrijblijvend contact op!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK IN EEN VAN ONZE LOCATIES